Sponsorer til suså open 2021



HOVEDSPONSOR: UNIQ HUNDEFODER





Vi er stolte af, at kunne præsentere vores hoved- og foder sponsor for Suså Open 2021 - UNIQ HUNDEFODER.


Alle UniQ’s produkter er produceret efter højeste kvalitets standarder i Europa. Foderet indeholder primært danske råvarer, og er produceret i Danmark.

UniQ er hundemad af høj kvalitet baseret på rene råvarer, uden farvestoffer og sojaprotein. Der anvendes ingen genmodificeret råvare(GMO) UniQ er et fuldfoder med alle de næringsstoffer, din hund har brug for. Hundemaden er nøje afbalanceret og indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler.


UniQ sikrer din hund energi, sundhed og vitalitet hele livet.


Tag et kig på Uniq’s facebook side eller hjemmeside og se alle de lækre produkter de har ;)





HENNE PET FOOD



Henne Pet Food er et danskproduceret dyrefoder baseret på frisk laks.

Henne Pet Food producere foder til hunde og katte af den højeste kvalitet – foderet indeholder masser af frisk laks. Med vores dyrefoder får dine kæledyr alle de nødvendige næringsstoffer, de har brug for at kunne leve et aktivt liv i balance. Vores sortiment består af både den traditionelle fuldkost, nærende olier og velsmagende godbidder.

Tag et kig på deres hjemmeside: Tryk her

og

facebook side: Tryk her





HUBERTUSHUSET



Hos Hubertushuset finder duet rigtig stort udvalg, af kvalitetsprodukter, til jagt- og fritid både i webshoppen men også i den fysiske butik. Uanset hvilken type jagt du ønsker, at komme på, har vi det fodtøj, beklædning, udstyr, våben og ammunition som du skal bruge for, at få en fantastisk jagtoplevelse – både her i Danmark og i udlandet.

Vi stræber efter, at tilbyde vores gæster et højt serviceniveau med kompetent betjening og vejledning, hvor stærk faglighed, den nyeste opdaterede viden, samt personlighed er nøgleord for os.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her

og facebook side: Tryk her





FALKE DYREKLINIK



Falke Dyreklinik er en travl smådyrsklinik med moderne udstyr: ultralydsscanning, digitalt røntgen, tandrøntgen, ultralydstandrenser og tandbor samtog laboratorium, som bl.a. også indeholder blodprøvemaskiner, så vi foretage og analysere blodprøver på klinikken. Vi har også investeret i en blodtryksmåler til hunde og katte og et skop, som kan anvendes til at kigge i ører, svælg, mund m.m.

Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her

og facebook side: Tryk her






BRUGSHUNDESHOPPEN



Hos os finder du det udstyr, du har brug for til træning eller konkurrence med din hund – uanset race eller disciplin. Vi har valgt at føre et mere komplet program af udstyr fra færre leverandører. På den måde kan vi bedre sikre kvaliteten løbende og afprøve tingene i praksis.

Vi vil kunne stå 100% inde for kvaliteten. Med afsæt i færre leverandører, har vi mulighed for at tilbyde dig favorable priser. Vore leverandører har alle været med indenfor hundesporten i mange år og har stor ekspertise i design og fremstilling af udstyr til hundesporten.

Skulle der – trods et bredt program af udstyr – alligevel være noget, du står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os, så skaffer vi det via vort netværk i Europa.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her

og facebook side: Tryk her





NÆSTVED DYREKLINIK



Næstved Dyreklinik ejes af dyrlægerne Mette Bournonville Bjerre og Thorkild Rønhede. Klinikken blev oprindeligt grundlagt af dyrlæge Anne Svenné i 1983 og dyrlæge Torben Mikkelsen kom til som kompagnon i 1987.

Klinikken behandler hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, krybdyr og padder. Vi lægger stor vægt på at give vore klienter og patienter en personlig, omsorgsfuld og professionel behandling.

Hos os forstår vi, at det er en tillidssag at gå til dyrlæge med sit dyr. Derfor har vi fuld forståelse for, at man eventuelt ønsker at komme ind til den samme dyrlæge hver gang. Vi vil efterkomme det ønske, hvis det er muligt og beder venligst om at få det oplyst ved tidsbestilling.

Hvis din hund ikke er glad for andre hunde, kan I komme ind ad bagdøren eller vi kan lave konsultationen i haven.

Alle hvalpe der er blevet vaccineret på klinikken inviteres til hvalpetræf samt efterfølgende unghundekonsultation ved 6 måneders alderen.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





RØNNEDE DYREKLINIK



En smådyrsklinik på torvet i Rønnede med fokus på nærvær og tillid i behandlingen af dit kæledyr.

På Rønnede Dyreklinik vil du møde en faglighed og et nærvær, der giver tryghed for dig og dit kæledyr. Vi bestræber os på altid at give en grundig vejledning og rådgivning du kan tage videre med hjem i familiens trygge rammer.

Rønnede Dyreklinik ejes og drives af dyrlæge Lotte Ladefoged og dyrlæge Michaela Rossil. Vores klinikassistent Tina True er klinikkens erfarne højre hånd, som du vil komme til at hilse på enten i skranken eller i telefonen.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





EVIDENSIA DYREKLINIK



Evidensia Danmark er en del af Europas største veterinærkoncern IVC Evidensia, som består af mere end 1500 dyrehospitaler og klinikker i 12 lande. Dyrene og deres ejere er altid i centrum i Evidensia, og vi gør os umage hver dag ved at tilbyde den bedste behandling og service af højest veterinærfaglige kvalitet. Vi tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har veterinærfagligt personale med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på.

Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik du vælger at besøge.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





PLANTORAMA



Plantorama har havecentre og dyrecentre i hele landet, hvor du finder et stort udvalg til have, bolig og dyr. Se det store udvalg online eller besøg dit nærmeste havecenter, hvor vores uddannede personale står klar med rådgivning.


Plantoramas havecentre er en oplevelse for sig Plantorama er et dansk familieforetagende, hvor det første havecenter blev grundlagt tilbage i 1987 i Egå ved Århus med et sortiment af stueplanter. I dag spænder Plantoramas sortiment vidt; haveplanter og stueplanter, jord og gødning, havekrukker og skjulere, brugskunst og boliginteriør samt dyretilbehør og levende dyr.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





Meny Østergade Næstved



Meny Østergde er beliggende lige midt i byen med parkering ved døren tilbyder vi et bredt udvalg af dagligvarer - lige fra økologiske specialvarer til discountvarer så du kun behøver at handle èt sted. Du kan forvente en betjent slagter, delikatesse-, oste- og fiskeafdeling med imødekommende personale og en betjent vin-afdeling med mange forskellige vine.

Vi glæder os over at tilbyde lokale varer samt udenlandske specialiteter - ca. 10.000 andre varer ialt. Byens fødevarespecialist byder dig velkommen!

Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: MENY Næstved Østergade





BROTORVETS CYKLER



Brotorvets Cykler er en lille hyggelig og moderne cykelbutik i Næstved nær Haslev & Vordingborg, der har eksisteret siden 1948. Vi sætter en ære i at finde den rigtige løsning for dig - uanset om det gælder en ny cykel, reparationer, cykelhjelme eller andet. Vi har faktisk kun et mål - Du skal gå glad ud af vores dør og føle du har fået det rigtige med hjem.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Brotorvets Cykler







HOTEL VINHUSET
RESTAURENT VINHUSKÆLDEREN



Hotel Vinhuset ligger i hjertet af Næstved og har været byens hotel siden 1778. Restaurant Vinhuskælderen med de smukke hvælvinger fra 1500 tallet er hotellets a la carte restaurant. Her serveres mad lavet fra bunden med årstidens råvare og en bæredygtig tanke.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Hotel Vinhuset





CAFE PYRAMIDEN



Vi ønsker dig velkommen her i vores familieejede café, hvor vi altid er parate til at byde dig indenfor med et smil og dejlige smagsoplevelser.

Lige siden 1996 har vi udviklet vores menukort i takt med kundernes ønsker til at få noget lækkert at spise uanset, hvornår de besøger vores hyggelige café. Nytænkning har således sat sine populære spor på vores menukort, som tilbyder en blanding af det traditionsrige italienske køkken kombineret med specialiteter fra verden ude omkring.

Vi er stolte af, at alle vores retter er tilberedt af gode råvarer, ligesom du altid kan regne med at blive serviceret af medarbejdere, der er opmærksomme på at opfylde dine ønsker til en god oplevelse, hver gang du besøger Café Pyramiden.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Cafe Pyramiden





WINNER PLUS



Hos WinnerPlus kan du finde hundefoder af høj kvalitet, og det giver dig mulighed for at tilbyde dit kæledyr de allerbedste vilkår for et godt og sundt liv. WinnerPlus hundefoder er kendt for at være lavet på 100 % naturlige råvarer, der er helt fri for kemiske farvestoffer, smagsstoffer og aromaer. Det er dermed synonym for sundhed og vitalitet for din hund, uanset race, alder og vægt, og dermed er der masser af gode grunde til at vælge hundefoder her fra siden. Glem ikke, at vi hos WinnerPlus også tilbyder kattefoder af samme høje kvalitet.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Winner Plus





GOLF & FUN PARK



Golf & Fun Park er, legepladsen for alle, store som små. Vi har beliggenhed i sommerlandet Marielyst på Falster. Vores mere end 11 hektar jord byder på bl.a. foldboldgolf, frisbeegolf, minigolf, baseball cage, driving range, segway, legeplads og en masse aktiviteter for de små.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





INTERSPORT OUTLET




VELKOMMEN TIL INTERSPORT OUTLET, NÆSTVED

Her finder du altid gode tilbud og priser på et stort udvalg af forskelligt sportstøj fra blandt andet Nike, Adidas, Puma og mange flere :)


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





DEN GRØNNE BUTIK



Blomsterforretningen Den Grønne Butik ligger i Sct. Jørgens Parks butikscenter.

Butikken er velbesøgt af kunder fra Næstved og omegn. Butikkens historie går 26 år tilbage, hvor Lise og Palle startede deres første blomsterforretning. D. 1 april købte Signe sig ind i forretningen og blev en del af ledelsen. Butikken har idag 12 ansatte, fordelt på dekoratører, elever, chauffør og indehaverne selv. Butikken forsynes med friske snitblomster 4 til 5 gange om ugen. Hvilket betyder høj kvalitet og friske varer.

Dette udmærker sig ved lang holdbarhed på butikkens buketter. Butikken er også fyldt med orkideer og andre spændende potteplanter.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





MATAS



Matas-koncernen er et af Danmarks mest kendte og velrenommerede brands. Matas har eksisteret siden 1949, og var oprindeligt ejet af et netværk af selvstændige materialister. Læs mere under historie. I dag er koncernen børsnoteret med godt 2.500 ansatte, hvor hovedparten er ansat i en af koncernens 263 Matas-butikker. Matas' formål er: "Skønhed & velvære for livet".


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





ETU FORSIKRING



ETU Forsikring Vi gør meget ud af hele tiden at udvikle vores løsninger, så vi kan levere de bedste forsikringer til dig – til konkurrencedygtige priser. Uanset, hvilke dækninger du har brug for – om det er til forsikring af huset, bilen, cyklen eller noget andet – kan vi hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer til dig.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





SPAR NORD BANK



En bank for dig og familien

I Spar Nord får du det bedste fra flere verdener. Du får den lokale banks tilstedeværelse og engagement - og en rådgiver, der er helt tæt på dig og din økonomi. Du får samtidig et stort bagland af specialister, du kan trække på, og de nyeste digitale selvbetjeningsløsninger.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





ARION



Bag ARION ligger mange års ekspertise, erfaring og udvikling af hundefoder. ARION har været på markedet i næsten 40 år, siden mærket blev søsat af Trouw Nutrition, som er en del af den verdensomspændende hollandske gruppe NUTRECO. Det var ikke foder af den kvalitet, vi tilbyder kunderne i dag, men det var begyndelsen på en lang udviklingsproces inden for hunde- og kattefoder. NUTRECO stod for udviklingen og produktionen af hele ARION Premium-serien til hund og kat. NUTRECO Gruppen er et børsnoteret hollandsk selskab med 12.000 ansatte, der udelukkende beskæftiger sig med ernæring til dyr og mennesker. Det er deres ekspertise, der står bag udviklingen af ARION Original.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





CLICK



Hos os møder du dygtige fotonørder, videomaner og gadgetfreaks, som alle brænder for at inspirere dig og dele rundhåndet ud af en omfattende faglig viden om kameraer og udstyr - Uanset om du er debutant eller prof.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





JYSK



JYSK er en international boligkæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven.

Med over 3.000 butikker og webshops i 51 lande har JYSK altid et godt tilbud og kompetent service i nærheden, uanset hvordan kunderne ønsker at handle.

Grundlægger Lars Larsen åbnede sin første butik i Danmark i 1979. I dag beskæftiger JYSK 26.500 medarbejdere. I Tyskland hedder butikkerne DÄNISCHES BETTENLAGER – i resten af verden JYSK.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





DE GLADE SNUDER



GladeSnuder-Hundeterapi tilbyder Massage – Kraniosakral Terapi – Fjernhealing Genoptræning – Fitnesshold – Undervisning.

Hvad kan hundemassage og kraniosakral terapi gøre for DIN hund?

Hundemassage og kraniosakral terapi kan afhjælpe smerter og spændinger ved aldersbetingede og arveligt betingede problemer i bevægeapperatet, f.eks.: Gigt, Hoftedysplasi, Albuedysplasi, Patella luxation, Halthed, Stivhed i led og Skævheder.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





SUPER BRUGSEN GLUMSØ



Glumsø Brugsforening er dit lokale supermarked.

Vi lægger stor vægt på personlig service, og bestræber os altid på gøre lidt mere end kunderne forventer SuperBrugsen Glumsø er en madbutik, lidt ud over det sædvanlige.

Vi lægger stor vægt på personlig service, og vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og gøre netop din oplevelse til noget specielt!

Butikken summer altid af gode tilbud og glad personale, og som "Coop Plus" medlem kan hver uge få personlige og meget fordelagtige tilbud. Har du forslag til forbedringer, eller er du utilfreds med noget, så tag fat i personalet - "Vi er har altid tid til at snakke!"


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her





DAMGAARD EJENDOMME



Privat udlejning af boliger.


Damgaard Ejendomme sponsorere t-shirts til alle hjælpere til UniQ - Suså Open 2021.







HUNDENS GÅRDBUTIK



Hos Hundens Gårdbutik forhandler vi Barf fra Rigtig Hundemad og Naturea tørfoder. Du kan desuden finde et bredt udvalg af bl.a. tilskudsprodukter, bolde og liner.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her






ROYAL UNIBREW



Royal Unibrew er en førende, regional leverandør af drikkevarer med stærke brands på hovedmarkederne i Danmark, Finland, Italien, Tyskland, Frankrig og de baltiske lande samt til flere end 65 lande i resten af verden.

Vi tilbyder vores forbrugere drikkevarer af høj kvalitet inden for kategorierne øl, malt- og læskedrikke samt cider, RTD, juice, energi- og vandprodukter.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her





GREJ-BUTIKKEN



Vi sælger Jagt, Fiskeri og Outdoor produkter. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som lystfiskere, jægere eller fritidsinteresseret vil støde på.


Tag gerne et kig på deres hjemmeside: Tryk her og facebook side: Tryk her